Viborgvej 86, 7400 Herning |

Dyrlæge Aulum

Hvis du bor i Aulum, og du gerne vil finde en erfaren dyrlæge i nærheden, så er Dyrlæge Mikkelsen et trygt valg. Dyrlæge Mikkelsen ligger i Herning kun en kort køretur fra Aulum, og i vores klinik tilknyttes du en dyrlæge med god erfaring og en stor passion for dyr.

Om Dyrlæge Mikkelsen, Din dyrlæge i Aulum

Hos Dyrlæge Mikkelsen nær Aulum, arbejder vi professionelt og med en grundig rutine og erfaring for at give dit kæledyr en god behandling.

Vi har stort fokus på at opretholde nogle høje faglige kvalifikationer. Derfor sørger vi for hele tiden at følge med i udviklingen inden for pleje og behandling af kæledyr. Vi deltager løbende på kurser, og vi videndeler internt på klinikken. På den måde sørger vi for at få den nyeste viden inden for vores område, så vi kan tilbyde dig og dit kæledyr den bedste behandling.

Vi har en særlig ekspertise inden for behandling af hunde, katte, kaniner, gnavere og mink, og vi er derfor det helt rette valg, hvis du har en kat, hund, kanin, gnaver eller mink, som har brug for hjælp fra en dyrlæge.

Vores mål er at give dig og dit kæledyr den bedst mulige behandling, så I har lyst til at vende tilbage til os næste gang, der er behov for det.

Vi har en afslappet og imødekommende atmosfære på klinikken, hvor vi gør vores bedste for at skabe rolige og trygge rammer for dit kæledyr. Vi tager os god tid til jer, og vi gør altid vores bedste for at informere dig som kæledyrsejer grundigt.

Vi er meget passionerede omkring vores arbejde. Vi holder utroligt meget af dyr, og vi ønsker at gøre livet så godt for dem, som muligt.

Vores behandlinger

Hos Dyrlæge Mikkelsen kan vi tilbyde en lang række behandlinger. Vi kan foretage alle almindelige behandlinger såsom vaccinationer, sundhedstjek, tandpleje og behandling og pleje af en lang række hudlidelser og allergier. Vi kan også foretage medicinske udredninger samt almen kirurgi.

Det er vigtigt for os, at både du og dit kæledyr føler jer trygge ved vores behandlinger. Derfor tager vi os god tid til at være omsorgsfulde overfor dit kæledyr og at overstå indgreb, vaccinationer og andre behandlinger så roligt, skånsomt og smertefrit som muligt. Vi tager os også god tid til at informere dig og besvare dine spørgsmål, så du føler dig velinformeret under hele behandlingsforløbet.

Oplagt valg, hvis du har hund, kat, kanin, gnaver eller mink

Hos Dyrlæge Mikkelsen tæt på Aulum, har vi en særlig stor ekspertise inden for behandling og pleje af hund, kat, kanin, gnaver og mink. Hvis du har en hund, kat, kanin, gnaver eller mink, og du bor i Aulum er vi derfor oplagte at vælge som din dyrlæge.

Kontakt din Dyrlæge nær Aulum

Du er altid meget velkommen til at kontakte Dyrlæge Mikkelsen tæt på Aulum for bestilling af en tid til dit kæledyr. Du kan også ringe eller skrive til os for spørgsmål til den rette behandling af dit kæledyr, hvis du er i tvivl. Vi tager os god tid til dig, og vi rådgiver dig meget gerne og giver dig mere viden, så vi sammen kan finde frem til den rette løsning for dit kæledyr.

Find vej fra Aulum til Dyrlæge Mikkelsen i Herning

Har spørgsmål eller brug for akut hjælp?

Hvis du har spørgsmål angående dit kæledyrs helbred eller har du brug for akut hjælp kan du kontakte Dyrlæge Mikkelsen telefonisk eller via vores kontaktformular.

Kontakt dyrlægevagten på 53 56 80 58

Som dyrlæge har vi vagtordning i Herning og omegn, så du altid kan få hjælp til dit kæledyrs helbred af en dyrlægevagt

Information


Adresse

Dyrlæge Mikkelsen
Viborgvej 86
7400 Herning

Find vej

  • Gratis parkering foran klinik
  • Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)
  • Find vej med Rejseplanen

Åbningstider

Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag + Søndag Lukket
×

Menu

Dyrlægevagten

Book tid

Skriv til os

Skriv til os


Find os