Viborgvej 86, 7400 Herning |

Forsikring og rabatter

Når du køber en sundhedspakke til dit kæledyr hos Dyrlæge Mikkelsen, får du samtidig adgang til rabatter på forskellige ydelser, som kan komme dig og dit kæledyr til gode, fx forsikring og udvalgte varer i vores klinik. Kontakt os i dag for at høre mere om vores sundhedspakker og de fordele, der følger med købet af dem.

Forsikring af dit kæledyr

Ved køb af en sundhedspakke får du 10% rabat på en dyreforsikring hos Dyreforsikring Danmark. En forsikring af dit kæledyr kan være med til at give dig ro i sindet, idet den både sikrer din hund eller kat sundhedsmæssigt, men også sikrer dig mod uforudsete, høje dyrlægeregninger.

Der findes flere forskellige former for kæledyrsforsikringer, og du er som hundeejer i princippet kun forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring, idet dette er fastsat ved lov. Vi anbefaler dog kraftigt, at du tilvælger en ordentlig forsikring til dit dyr, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde en rabatordning i samarbejde med Dyreforsikring Danmark.

Dyreforsikring Danmark

Dyreforsikring Danmark tilbyder attraktive forsikringer til både hunde og katte, der dækker ordentligt på alle væsentlige områder – uden at koste det hvide ud af øjnene. Forsikringerne, både til hund og kat, giver livsvarig dækning og en max sum pr. år på 35.000 kr. Med en ordentlig forsikring behøver du ikke bekymre dig om de mere praktiske ting i forhold til din hund eller kat, men kan i stedet bare nyde at være kæledyrsejer.

Andre rabatter

Udover 10% på din forsikring tilbyder vi også 10% rabat på mange af de varer, vi forhandler i vores klinik, 10% rabat på tandrens og tandbehandling og 10% rabat på enten kastration eller sterilisation.

Har du spørgsmål til hvilken forsikring, der passer bedst til dig og dit kæledyrs behov, så vejleder vi hos Dyrlæge Mikkelsen dig gerne til den rette løsning. Kontakt os i dag for at høre mere.

Har spørgsmål eller brug for akut hjælp?

Hvis du har spørgsmål angående dit kæledyrs helbred eller har du brug for akut hjælp kan du kontakte Dyrlæge Mikkelsen telefonisk eller via vores kontaktformular.

Kontakt dyrlægevagten på 53 56 80 58

Som dyrlæge har vi vagtordning i Herning og omegn, så du altid kan få hjælp til dit kæledyrs helbred af en dyrlægevagt

Information


Adresse

Dyrlæge Mikkelsen
Viborgvej 86
7400 Herning

Find vej

  • Gratis parkering foran klinik
  • Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)
  • Find vej med Rejseplanen

Åbningstider

Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 18:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 16:00
Lørdag + SøndagLukket
×

Menu

Ring til os

Book tid

Skriv til os

Skriv til os


Find os