Viborgvej 86, 7400 Herning

Vi har åbent til 17:00 i dag

Dyrlægevagtens døgntelefon

53 56 80 58

HVEM ER VI?

Vores personale består af to dyrlæger, en veterinærsygeplejerske, en klinikassistent og to veterinærsygeplejerskeelever, der alle har det til fælles, at de elsker dyr og dagligt arbejder på at forbedre disses sundhedstilstand. Som dyrlægeklinik ønsker vi at være et sted, hvor det er behageligt for både mennesker og dyr at komme. Vi går højt op i at informere dig grundigt om vores arbejde, så du trygt kan overlade dit kæledyrs sundhed i vores hænder.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til vores behandlingsmetoder er du velkommen til at kontakte os på telefon 53 56 80 58 eller til at kigge forbi vores hyggelige klinik på Viborgvej 86, 7400 Herning. Vi holder åbent 08:00 til 17:00 mandag, 08:00 til 18:00 tirsdag, 08:00 til 17:00 onsdag og torsdag og 08:00 til 16:00 fredag. Lørdag og søndag holder vi som udgangspunkt lukket, men akutte tilfælde kan dog behandles uden for vores normale åbningstider.

Vi ser frem til at se dig og dit kæledyr i vores klinik.

HVAD TILBYDER VI

På vores klinik i Herning tilbyder vi alle almindelige behandlinger, som fx vaccinationer, neutralisering, sundhedstjek, chip- og øremærkning, loppe- og ormebehandling og aflivning. Alle vores behandlinger udføres med en høj grad af omsorg for det enkelte dyr. Da vi alle selv har dyr, har vi nemlig stor forståelse for, at kæledyr er integrerede medlemmer af familien, som selvfølgelig skal behandles derefter.

For at sikre dit kæledyrs helbred tilbyder vi årlige sundhedstjek, hvor vi gennemgår hver en tomme af dit dyr. Ved hjælp af regelmæssige tjek sikrer vi os, at ingen problemer får lov til at vokse sig store. Vi tager tingene i opløbet og sørger på denne måde for, at din hund, kat, kanin eller andet til hver en tid har det godt.

Udover forebyggende behandlinger, operationer og kostvejledning tilbyder vi også et stort sortiment af produkter fra mærker som Royal Canin, Hunter, Scanvet og Proline Petfood samt rabatter på forsikringer til hunde og katte fra Dyreforsikring Danmark.

VIL DU VIDE MERE? kontakt os