Viborgvej 86, 7400 Herning

Lukket - Se åbningstider her

Dyrlægevagtens døgntelefon

53 56 80 58

Hudlidelser og allergi hos kæledyr

Et dyrs hud har den vigtige funktion at beskytte mod udefrakommende bakterier, der kan forstyrre dyrets helbredsmæssige balance. Hudlidelser er desværre ganske udbredte blandt kæledyr, og hos Dyrlæge Mikkelsen har vi derfor fokus på behandling af alt fra fældning til farlige forandringer i huden. Kontakt os i dag for at høre mere om de mest almindelige hudlidelser hos fx hunde og katte eller for at bestille tid til et tjek af dit dyrs hud.

Behandling af hudlidelser hos Dyrlæge Mikkelsen

Mange hudlidelser har de samme generelle symptomer, kløe og irritation, så det kræver derfor en omfattende udredning at afgøre, hvilken hudsygdom der er tale om. Hos Dyrlæge Mikkelsen har vi stor erfaring med hudsygdomme hos dyr, og vi foretager bl.a. allergitest, blodprøver, hudskrab og hudbiopsier, så vi kan foretage den mest kvalificerede diagnosticering af dit dyr.

Når vi har klarlagt omfanget af dit kæledyrs hudlidelse, vil vi tage en samtale med dig om hvordan vi bedst kan ændre på dårlige forhold i dyrets liv, der har en negativ indflydelse på dens hud, fx foder og allergi, men vi vil også lægge en konkret plan for dyrets behandlingsmuligheder i vores klinik.

Vil du høre mere om de mest almindelige hudlidelser hos bl.a. hunde og katte eller har du mistanke om at dit dyr døjer med fx infektion eller allergi, er du altid velkommen til at kontakte os for en samtale om dit dyrs behandlingsbehov.

VIL DU VIDE MERE? kontakt os