Viborgvej 86, 7400 Herning

Vi har åbent til 17:00 i dag

Dyrlægevagtens døgntelefon

53 56 80 58

Hundemassage og laser

Vi tilbyder både massage og laserbehandling hos Dyrlæge Mikkelsen

Massage har fundet mere og mere indpas i den veterinære branche og hos os har vi en veterinærsygeplejerske, Tanja, som er uddannet hundemassør med speciale i fysioterapeutiske teknikker.

Tanja kan tilbyde ganganalyse, fysioterapeutiske modaliteter, herunder laserbehandling, kulde/varme behandling. Massage, herunder forskellige teknikker tilpasset patienten, triggerpunkt, akupressur, stretching, fascierelease samt genoptræning og alm. styrketræning.

Hvad er hundemassage godt for?

Hvis din hund skal yde 100%, så skal kroppen være på toppen. Jagthunde, agilityhunde, rally, weightpull osv.
Det gælder også den ældre hund, den gigtplagede hund, samt unghunden med små skævheder fra fødslen eller almindelig velvære for vores dejlige kæledyr.

Massage fungerer ved at øge blodgennemstrømningen til musklerne, så affaldsstoffer ikke ophobes. Dette kan bl.a. være gavnligt ved akutte såvel som kroniske smerter.

Massage bruges ofte ved genoptræning efter skader eller operationer, men kan også have gavnlig effekt på en tæve som har været igennem en fødsel.

Har man endvidere en hund med gigt vil massage også her have en gavnlig effekt og vi ser ofte at det kan forbedre livskvaliteten hos en gigtplaget hund, da det nedsætter smerter og spændinger.

Hundemassage er for alle hunde uanset race, køn og alder.

Laserbehandling kan ofte kombineres med massage. Laserbehandling virker også ved at øge blodgennemstrømningen. Dette frigør en masse stoffer som fremmer helingen af et beskadiget område. Det kan bl.a. være ved sår under heling, hudproblemer (herunder allergi og ørerproblemer) samt skader på muskler, led og sener.

VIL DU VIDE MERE? kontakt os