Viborgvej 86, 7400 Herning

Vi har åbent til 17:00 i dag

Dyrlægevagtens døgntelefon

53 56 80 58

Kastration og sterilisation af hunde

Kastration og sterilisation af hunde har både helbredsmæssige og praktiske fordele, ligesom en neutraliseret hund ofte vil være mindre følsom og mere tilpas. Ønsker du at få neutraliseret din hund, tilbyder personalet hos Dyrlæge Mikkelsen en kyndig og smertefri behandling, så både du og din hund er sikret en tryg oplevelse.

Om kastration og sterilisation af hunde

Begreberne kastration og sterilisation dækker over operationer, der har til hensigt at standse forplantningsevnen permanent hos henholdsvis hanhunde og tæver. Ved en kastration fjerner man hanhundens testikler, mens man fjerner tævens æggestokke, livmoder og æggeledere ved en sterilisation.

Som kæledyrsejer er du med sikkerhed øm omkring din firbenede vens ve og vel, og du tænker måske, at det er synd for hunden at lade den gennemgå et så tilsyneladende drastisk indgreb. Men såvel sterilisation som kastration af hunde er velafprøvede indgreb – og så er der mange fordele ved operationerne.

Sterilisation og kastration af din hund i trygge rammer

Det er et individuelt valg, om man ønsker at kastrere eller sterilisere sin hund. Ønsker du at kigge forbi til en snak om fordele og ulemper ved sterilisation og kastration af din hund, er du altid velkommen til at besøge os hos Dyrlæge Mikkelsen. I klinikken gør vi meget ud af, at dit kæledyr skal føle sig tilpas – og at din hund ikke mindst modtager en kompetent og kærlig behandling.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål, eller hvis du har behov for en kastration eller sterilisation af din hund i trygge rammer.

Vil du vide mere? Kontakt os