Viborgvej 86, 7400 Herning

Vi har åbent til 17:00 i dag

Dyrlægevagtens døgntelefon

53 56 80 58

Kastration og sterilisation af katte

Der er mange fordele ved at få sit kæledyr neutraliseret, og derfor vælger mange også at få deres kat kastreret eller steriliseret. Ønsker du at få neutraliseret din kat, tilbyder vi sterilisation og kastration af katte hos Dyrlæge Mikkelsen – altid med omtanke for din kats tryghed og helbred.

Hvad er kastration og sterilisation af katte?

Kastration er en operation, hvor man fjerner testiklerne hos hankatte, mens sterilisation er en operation, hvor man fjerner æggestokkene og livmoderen hos hunkatte. Begge operationer går under fællesbetegnelsen neutralisering, og de har til hensigt at afbryde kattens forplantningsevne permanent.

Det kan måske lyde som et voldsomt indgreb at fjerne hankattens testikler eller hunkattens æggestokke. Hos Dyrlæge Mikkelsen har vi dog stor erfaring med kastration og sterilisation af katte, ligesom vi altid forsøger at skabe en behagelig stemning, så din kat oplever så lidt ubehag som muligt under og efter indgrebet. Desuden fører såvel sterilisation som kastration af katte flere fordele med sig – både for dig og katten.

Sterilisation og kastration af katte hos Dyrlæge Mikkelsen

Har du spørgsmål til kastration og sterilisation af katte, eller ønsker du at bestille tid til en neutralisering i trygge rammer, er du altid velkommen til at kontakte os hos Dyrlæge Mikkelsen. Her bliver du og dit kæledyr mødt af kompetente dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der brænder for at give både ejere og patienter en god oplevelse.

Vil du vide mere? Kontakt os