Viborgvej 86, 7400 Herning |

Operationer

Dyr er medlemmer af familien, som vi både holder af og bekymrer os om. Hos Dyrlæge Mikkelsen elsker vi dyr, og har stor erfaring med professionel behandling og operation i behagelige og trygge omgivelser. Læs med her for et udpluk af de operationer vi udfører i vores klinik i Herning, eller kontakt os hvis du ikke finder hvad du søger. Vi udfører alle almindelige behandlinger, af fx hunde og katte, og vi glæder os til at se dig og dit kæledyr i vores klinik.

Vores ønsker for operations-situationen

Når du besøger vores klinik, er det vigtigt for os, at det er en god oplevelse for både dig og dit dyr, også selvom det er med udsigt til en større operation. Vi ønsker at skabe trygge rammer for jeres besøg, så en konsultation hos dyrlægen hverken er noget du eller dit dyr skal frygte. Gennem en indledende samtale vil vi sætte dig grundigt ind i hvordan behandlingen af dit dyr vil foregå, så du kan føle dig helt tryg ved at overlade dit dyr i vores hænder.

Alle operationer foregår i vores moderne faciliteter og med det nyeste udstyr, så vi kan tilbyde en tidssvarende og professionel behandling af dit dyr. I klinikken råder vi over røntgen og blodanalyse apparater, hvilket sikrer en præcis diagnosticering inden vi påbegynder en behandling.

Almindelige operationer og indgreb

Hos Dyrlæge Mikkelsen foretager vi mange forskellige operationer hver eneste dag, nogle blot rutinemæssige indgreb, andre mere alvorlige operationer. Af standardindgreb, hvor dyret i princippet ikke fejler noget, men hvor ejeren alligevel ønsker en korrektion, kan vi bl.a. nævne neutralisering, som dækker over sterilisation af hundyr og kastration af handyr.

Vil du høre mere om de behandlinger og operationer vi tilbyder hos Dyrlæge Mikkelsen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har spørgsmål eller brug for akut hjælp?

Hvis du har spørgsmål angående dit kæledyrs helbred eller har du brug for akut hjælp kan du kontakte Dyrlæge Mikkelsen telefonisk eller via vores kontaktformular.

Kontakt dyrlægevagten på 53 56 80 58

Som dyrlæge har vi vagtordning i Herning og omegn, så du altid kan få hjælp til dit kæledyrs helbred af en dyrlægevagt

Information


Adresse

Dyrlæge Mikkelsen
Viborgvej 86
7400 Herning

Find vej

  • Gratis parkering foran klinik
  • Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)
  • Find vej med Rejseplanen

Åbningstider

Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag + Søndag Lukket
×

Menu

Ring til os

Book tid

Skriv til os

Skriv til os


Find os