Viborgvej 86, 7400 Herning |

Sundhedstjek og vaccinationer

Ligesom med mennesker gælder det hos dyr også om at gribe ind så hurtigt som muligt, hvis man oplever ændringer i dyrets adfærd eller helbred. Jo hurtigere indgriben, jo større chance er der for at komme eventuelle sygdomstilstande til livs. Flere sygdomme er dog så godt som symptomfri, og det kan derfor være svært at registrere ændret adfærd i en travl hverdag. Hos Dyrlæge Mikkelsen anbefaler vi af den grund, at dit kæledyr modtager regelmæssige sundhedstjek i vores klinik, så vi kan tage problemerne i opløbet. Kontakt os i dag for at bestille tid til et tjek eller en vaccination af dit dyr.

Hvad undersøger vi under et sundhedstjek?

Ved et sundhedstjek hos Dyrlæge Mikkelsen undersøger vi dit dyr fra hale til snude for at sikre os, at der ikke er uopdagede sygdomme. Vi tjekker bl.a. tænder, tandkød, ører, øjne, lunger, hjerte, hud, pels, vægt og endelig tjekker vi selvfølgelig også for uregelmæssige knuder hos dyret. Opdager du akutte tegn på sygdom hos dit kæledyr, skal du selvfølgelig kontakte os med det samme, men udviser dit dyr ingen synlige tegn på sygdom anbefaler vi, at du kigger ind til et almindeligt sundhedstjek én gang om året.

Vaccinationer

I forbindelse med det årlige sundhedstjek afgør vi også hvorvidt dit kæledyr, fx din hund eller din kat, har behov for at blive vaccineret. Der findes flere forskellige vaccinationsprogrammer, og ved et sundhedstjek hjælper vi dig med at afgøre, hvilket der er det rette for dit dyr. Når dit dyr bliver vaccineret, danner det antistoffer mod den pågældende sygdom og er dermed bedre rustet til at bekæmpe lidelser som fx kennelhoste eller kattesyge.

Eksempler på vaccinationer til katte:
Katteinfluenza, kattesyge, katteleukæmi, herpes, chlamydia

Eksempler på vaccinationer til hunde:
Kennelhoste, parvovirus, hundesyge, leverbetændelse, leptospirose og hundegalskab

Gode faciliteter til diagnosticering og undersøgelse af dit kæledyr

Hos Dyrlæge Mikkelsen råder vi over både røntgen og blodanalyse apparater i klinikken. Det giver os mulighed for at stille en diagnose under et sundhedstjek, og dermed sikre dit kæledyr den rette behandling.

Vil du høre høre mere om muligheden for at få vaccineret dit dyr, eller ønsker du at bestille tid til dit kæledyrs årlige sundhedstjek, er du velkommen til at kontakte os hos Dyrlæge Mikkelsen, så vi kan finde en dato der passer dig.

Har spørgsmål eller brug for akut hjælp?

Hvis du har spørgsmål angående dit kæledyrs helbred eller har du brug for akut hjælp kan du kontakte Dyrlæge Mikkelsen telefonisk eller via vores kontaktformular.

Kontakt dyrlægevagten på 53 56 80 58

Som dyrlæge har vi vagtordning i Herning og omegn, så du altid kan få hjælp til dit kæledyrs helbred af en dyrlægevagt

Information


Adresse

Dyrlæge Mikkelsen
Viborgvej 86
7400 Herning

Find vej

  • Gratis parkering foran klinik
  • Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)
  • Find vej med Rejseplanen

Åbningstider

Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag + Søndag Lukket
×

Menu

Ring til os

Book tid

Skriv til os

Skriv til os


Find os