Viborgvej 86, 7400 Herning

Lukket - Se åbningstider her

Dyrlægevagtens døgntelefon

53 56 80 58

HVAD KOSTER AFLIVNING AF EN HUND?

Det er aldrig rart at skulle sig farvel til sin hund. Det er en hård beslutning, men oftest er det for dyrets bedste. Hos Dyrlæge Mikkelsen tager vi kærlig hånd om både dig og dit dyr i forbindelse med aflivning. Vi klarer det med en simpel injektion, så hunden kommer roligt og skånsomt herfra.

Som med andre behandlinger skal du betale for at få aflivet din hund. Alle skal have mulighed for at træffe det bedste valg for deres hund, og derfor har vi priser på aflivning, som alle kan være med på.

PRISEN AFHÆNGER AF HUNDENS VÆGT

Aflivning sker ved at hunden først får en sprøjte der bedøver den, så den sover trygt og godt. Herefter gives der en indsprøjtning, som typisk sprøjtes ind i et blodkar i forbenet. I løbet af 1 minut vil hunden sove ind. Præcis hvor meget denne indsprøjtning indeholder, afhænger af hundens vægt. Store hunde skal have større indsprøjtninger end små hunde, og derfor vil aflivningen altid tage udgangspunkt i den enkelte hund.

Det betyder, at det koster en smule mere at få aflivet en større hund. Priserne på aflivning starter typisk fra 700 kroner, men vi anbefaler, at du kontakter os og hører nærmere om prisen for aflivning af netop din hund.

AFLIVNING I HJEMMET

Er din hund så afkræftet, at det vil være voldsomt belastende for den at skulle tage turen til dyreklinikken? Eller ønsker du blot, at din hund skal tilbringe sine sidste timer i sit hjem, hvor den har det trygt og godt? Så er det en god idé at vælge at få aflivet hunden derhjemme. Vi tilbyder altid at køre hjem til jer, så I kan sige roligt farvel.

Hvis du ønsker aflivning af din hund i dit hjem, tager vi et lille ekstra tillæg for hjemmebesøg og kørsel.

VIL DU HAVE DIN HUND KREMERET?

Flere og flere hundeejere vælger efter aflivning af få deres hund kremeret og få asken i en urne. Ved almindelige kremeringer sker det med flere dyr på én gang, men ønsker du at få din hunds aske med hjem i en urne, skal hunden kremeres særskilt.

En sådan særskilt kremering er dyrere at foretage end almindelig kremering, og derfor er prisen højere. Til gengæld får du efterfølgende din hunds aske leveret i vores klinik, hvor du i løbet af et par uger kan hente den. Du kan herefter selv bestemme, om du vil have urnen til at stå derhjemme, eller om du vil sprede asken et sted. Måske på hundens yndlingssted.