Viborgvej 86, 7400 Herning |

Dyrlæge Ikast

Leder du efter en erfaren og omsorgsfuld dyrlæge tæt på Ikast? Så er Dyrlæge Mikkelsen et trygt valg. Dyrlæge Mikkelsen ligger i Herning, og det er derfor hurtigt at komme til klinikken fra Ikast. Som dyrlæger har vi en god erfaring og stor viden om behandling og pleje af kæledyr – med særligt fokus på hunde, katte, kaniner, gnavere og mink.

Hvis du har et kæledyr, som du gerne vil have tilset af en dyrlæge tæt på Ikast, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi vil sørge for at give dig og dit kæledyr en god behandling i vores klinik.

Om Dyrlæge Mikkelsen

Hos Dyrlæge Mikkelsen nær Ikast har vi et stort fokus på omsorg, tryghed og nærvær over for dit kæledyr. Vi ved, at dit kæledyr er et medlem af familien og skal behandles derefter. Det er også vigtigt for os at give dig som kæledyrsejer en følelse af tryghed, når du kommer til os. Du skal føle dig 100 % tryg og rolig, når vi behandler dit kæledyr, og derfor sørger vi altid for at give en grundig information om dit kæledyrs behandling. Vi orienterer dig ordentligt og gør vores bedste for at give dig en personlig og professionel service.

Særlig erfaring med hunde, katte, kaniner gnavere og minke

Hvis du bor i Ikast, og du har en hund, kat, gnaver, kanin eller mink, er det særligt oplagt for dig at vælge os som din dyrlæge. Vi har en stor ekspertise særligt inden for hunde, katte, kaniner, gnavere og mink, som vi har stor erfaring med at behandle.

Hvis du gerne vil have en kat eller en hund, kan vi også hjælpe dig med at vælge den helt rigtige killing eller hundehvalp til dit hjem. Vi har lavet et særligt tilbud, hvor vi rådgiver dig til at vælge et kæledyr, som passer ind i jeres dagligdag og livsstil. Der taler vi om racer, opdrætter og jeres ønsker, så I kan blive mere afklaret om jeres muligheder. Det har stor betydning for jer og jeres kæledyrs hverdag, at I finder det dyr, der passer bedst til jer. Jeres kæledyrs adfærd er vigtig for, hvordan familien kommer til at fungere, og det er derfor en stor beslutning, som kan være god at få professionel hjælp til.

Kontakt din dyrlæge nær Ikast

Hvis du bor i Ikast, og du gerne vil finde en kompetent dyrlæge, som er nem at komme til, vil vi hos Dyrlæge Mikkelsen meget gerne byde jer velkommen i vores klinik. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en tid til dit kæledyr, eller for en uforpligtende snak. Vi tager os god tid til dig, og vi besvarer gerne dine spørgsmål og fortæller dig mere om, hvad vi kan gøre for dit kæledyr.
Vi glæder os til at høre fra dig og give dit kæledyr en god og omsorgsfuld behandling.

Find vej Fra Ikast til Dyrlæge Mikkelsen i Herning

Har spørgsmål eller brug for akut hjælp?

Hvis du har spørgsmål angående dit kæledyrs helbred eller har du brug for akut hjælp kan du kontakte Dyrlæge Mikkelsen telefonisk eller via vores kontaktformular.

Kontakt dyrlægevagten på 53 56 80 58

Som dyrlæge har vi vagtordning i Herning og omegn, så du altid kan få hjælp til dit kæledyrs helbred af en dyrlægevagt

Information


Adresse

Dyrlæge Mikkelsen
Viborgvej 86
7400 Herning

Find vej

  • Gratis parkering foran klinik
  • Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)
  • Find vej med Rejseplanen

Åbningstider

Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag + Søndag Lukket
×

Menu

Ring til os

Book tid

Skriv til os

Skriv til os


Find os