Viborgvej 86, 7400 Herning |

Dyrlæge Vildbjerg

I Herning tæt på Vildbjerg finder du en kompetent og omsorgsfuld dyrlæge med mange års erfaring. Det er nemt at komme til vores dyrlægeklinik fra Vildbjerg, og vi er derfor et godt valg, hvis du gerne vil finde en god dyrlæge, som ikke kræver lang transporttid at komme til.

Hvis du har et kæledyr, som du gerne vil have tilset af en dyrlæge tæt på Vildbjerg, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi tager meget gerne en snak med dig om dit kæledyrs behov, så vi sammen kan finde frem til den rigtige behandling, hvis du er i tvivl.

Speciale i hunde, katte, gnavere og minke

Hos Dyrlæge Mikkelsen har vi en stor ekspertise særligt inden for hunde, katte, kaniner, gnavere og mink.

Vi har et stort kendskab til netop disse kæledyr, og det gør os i stand til at målrette vores behandling endnu bedre og til at aflæse det enkelte dyr. Hvis du har en hund, kat, kaniner, gnaver eller mink, og du bor i Vildbjerg, er Dyrlæge Mikkelsen derfor et oplagt valg for dig.

Vores behandlinger

Hos Dyrlæge Mikkelsen nær Vildbjerg, kan vi foretage en lang række behandlinger. Vi kan lave alle almindelige behandlinger af dit kæledyr, hvor vi har en særlig ekspertise inden for behandling af hunde, katte, kaniner, gnavere og mink. Vi kan for eksempel foretage et sundhedstjek, tandpleje, vaccinationer, almen kirurgi og medicinske udredninger. Vi kan desuden behandle en lang rækker hudlidelser og allergier hos dit kæledyr.

Det er vigtigt for os, at både du og dit kæledyr føler jer trygge ved vores behandlinger og os som personale, og vi foretager altid vores behandlinger så roligt, skånsomt og smertefrit som muligt.

Kontakt din dyrlæge nær Vildbjerg

Hvis du bor i Vildbjerg, og du gerne vil finde en erfaren dyrlæge i nærheden, er du altid velkommen til at kontakte Dyrlæge Mikkelsen. Vi har en omsorgsfuld og professionel tilgang i vores behandlinger, og vi har stor forståelse for, hvor vigtigt dit kæledyr er for dig. Vi sørger altid for at informere dig som kæledyrsejer grundigt, så du kan føle dig tryg.

Ring til os i dag på telefon 70 87 11 41 for bestilling af en tid til dit kæledyr eller for mere viden om vores behandlinger og klinikken. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dit kæledyrs behov og en eventuel behandling.

Vi glæder os til at give dig og dit kæledyr vores bedste behandling!

Find Vej fra Vildbjerg til Dyrlæge Mikkelsen i Herning

Har spørgsmål eller brug for akut hjælp?

Hvis du har spørgsmål angående dit kæledyrs helbred eller har du brug for akut hjælp kan du kontakte Dyrlæge Mikkelsen telefonisk eller via vores kontaktformular.

Kontakt dyrlægevagten på 53 56 80 58

Som dyrlæge har vi vagtordning i Herning og omegn, så du altid kan få hjælp til dit kæledyrs helbred af en dyrlægevagt

Information


Adresse

Dyrlæge Mikkelsen
Viborgvej 86
7400 Herning

Find vej

  • Gratis parkering foran klinik
  • Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)
  • Find vej med Rejseplanen

Åbningstider

Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag + Søndag Lukket
×

Menu

Ring til os

Book tid

Skriv til os

Skriv til os


Find os