Viborgvej 86, 7400 Herning

Vi har åbent til 17:00 i dag

Dyrlægevagtens døgntelefon

53 56 80 58

Dyreklinikken

Hos Dyrlæge Mikkelsen er vi et team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der alle har det til fælles, at vi brænder for arbejdet med dyr. Vi holder til i vores hyggelige dyreklinik i Herning, hvorfra vi udfører de fleste behandlinger af dit kæledyr.

For os er det er vigtigt, at både du og dit kæledyr finder tryghed i behandlingen, hvad enten der er tale om en rutinemæssig vaccination eller et mere alvorligt indgreb. Derfor bruger vi, sammen med dig, tid på at tale tingene igennem, så alle er sikre på, hvad der skal ske, før vi påbegynder vores arbejde.

FOKUS PÅ “PATIENTEN”

Hos Dyrlæge Mikkelsen lægger vi stor vægt på den individuelle behandling af vores patienter og vi forsøger altid at skabe en behagelig og tryg stemning for dit og dit kæledyrs besøg. Vi gør desuden meget ud af at vejlede vores kunder i forhold til pasning, stimulation, ernæring m.m., så vi sammen kan sikre dit dyrs sundhed.

Vi lægger alle kræfter i at behandle og bekæmpe allergi og hudlidelser, ligesom vi har fokus på den medicinske behandling, samt udførelse af blød-dels kirurgiske operationer, altså fx fjernelse af svulster, operationer i bughulen mv.

TANDTJEK ER VIGTIGE FOR OS

Som en ekstra service tilbyder vi gratis tandtjek året rundt, da det er vigtig for både hundene og kattenes sundhed at have en god mundhygiejne. Vi informerer om forebyggelse og behandling, så din hund eller kat kan få den bedste mundhygiejne – til glæde for både dig og dit kæledyr.

VIL DU VIDE MERE? KONTAKT OS