Viborgvej 86, 7400 Herning |

Dyreklinikken

Hos Dyrlæge Mikkelsen er vi et team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der alle har det til fælles, at vi brænder for arbejdet med dyr. Vi holder til i vores hyggelige dyreklinik i Herning, hvorfra vi udfører de fleste behandlinger af dit kæledyr.

For os er det er vigtigt, at både du og dit kæledyr finder tryghed i behandlingen, hvad enten der er tale om en rutinemæssig vaccination eller et mere alvorligt indgreb. Derfor bruger vi, sammen med dig, tid på at tale tingene igennem, så alle er sikre på, hvad der skal ske, før vi påbegynder vores arbejde.

Fokus på “patienten”

Hos Dyrlæge Mikkelsen lægger vi stor vægt på den individuelle behandling af vores patienter og vi forsøger altid at skabe en behagelig og tryg stemning for dit og dit kæledyrs besøg. Vi gør desuden meget ud af at vejlede vores kunder i forhold til pasning, stimulation, ernæring m.m., så vi sammen kan sikre dit dyrs sundhed.

Vi lægger alle kræfter i at behandle og bekæmpe allergi og hudlidelser, ligesom vi har fokus på den medicinske behandling, samt udførelse af blød-dels kirurgiske operationer, altså fx fjernelse af svulster, operationer i bughulen mv.

Tandtjek er vigtige for os

Som en ekstra service tilbyder vi gratis tandtjek året rundt, da det er vigtig for både hundene og kattenes sundhed at have en god mundhygiejne. Vi informerer om forebyggelse og behandling, så din hund eller kat kan få den bedste mundhygiejne – til glæde for både dig og dit kæledyr.

Tid til individuel behandling og service

Vi sætter en dyd i at tage os den tid, der skal til for at tilbyde den bedste behandling. Enhver situation er unik, og vi kan altid afsætte lidt ekstra tid til dine spørgsmål.

Vi bestræber os altid på at give dig og dit kæledyr den bedst mulige oplevelse hos os. Kontakt os i dag for at bestille din næste tid.

Har spørgsmål eller brug for akut hjælp?

Hvis du har spørgsmål angående dit kæledyrs helbred eller har du brug for akut hjælp kan du kontakte Dyrlæge Mikkelsen telefonisk eller via vores kontaktformular.

Kontakt dyrlægevagten på 53 56 80 58

Som dyrlæge har vi vagtordning i Herning og omegn, så du altid kan få hjælp til dit kæledyrs helbred af en dyrlægevagt

Information


Adresse

Dyrlæge Mikkelsen
Viborgvej 86
7400 Herning

Find vej

  • Gratis parkering foran klinik
  • Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)
  • Find vej med Rejseplanen

Åbningstider

Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag + Søndag Lukket
×

Menu

Ring til os

Book tid

Skriv til os

Skriv til os


Find os