Viborgvej 86, 7400 Herning

Vi har åbent til 17:00 i dag

Dyrlægevagtens døgntelefon

53 56 80 58

PERSONALE

Hej jeg hedder Tina og jeg blev færdig som dyrlæge i februar 2009.

Jeg havde lige et par år som konsulent i medicinalindustrien og siden 2011 har jeg udelukkende beskæftiget mig med mindre husdyr.

Mine primære interesser ligger indenfor almen kirurgi, medicinske patienter og hudlidelser

Jeg er lige nu i gang med en to-årig efteruddannelse indenfor intern medicin, som jeg bliver færdig med til oktober 2021.

I min fritid nyder jeg lange gåture i naturen. En lille mountainbike tur og så danser jeg zumba et par gange i ugen.

Privat er jeg gift med Jesper og sammen har vi tre børn, Mikkel, Jonas og Freja. Derudover har vi vores formel 1 labrador Falke og katten Sisto

Tina Christensen

Dyrlæge og indehaver

I 2009 var jeg den første medarbejder som Anders Mikkelsen ansatte. da han startede klinikken på Viborgvej. Mit arbejde er daglig planlægning, administration, salg og være det første ansigt kunderne møder i butikken. For mig er det mest vigtige i dagligdagen at dyr og ejer har et trygt og tillidsfuld ophold hos Dyrlæge Mikkelsen.

Jeg bor i Ikast og er gift med Mads samt har 3 voksne børn der er flyttet hjemmefra. Fritiden bruger jeg på yoga, meditation, golf og min hund Hovsa som også er vores kærlige klinikhund Elsker rejser og vores sommerhus på Rømø i godt vejr

Tina Skak

Praksismanager og indehaver

Hej, jeg hedder Anne og blev færdig som dyrlæge i 2015.

Mine hovedinteresser ligger primært indenfor tandbehandlinger og kirurgi. Jeg nyder også arbejdet med den almene medicin og tiden i konsultationsrummet, hvor halthedsundersøgelser er særligt spændende og udfordrende.

Privat er jeg gift med Martin og sammen har vi vores dejlige dreng Eskild og katten Ofelia. Vi bor på et skønt lille nedlagt landbrug mellem Aulum og Herning. Jeg nyder tiden og stilheden ude i naturen og hyggestunder på sofaen sammen med familien.    

Anne Nissen

Dyrlæge

Hej, Jeg hedder Pernille og blev færdiguddannet dyrlæge i januar 2017 og har siden da arbejdet med smådyr.

Både almen medicin og kirurgi har stor interesse. Dog er især øjenlidelser blevet af stor interesse det seneste år og jeg tager gerne på alle de kurser jeg kan finde omkring lige netop det.

Privat er jeg gift med Peter og sammen har vi sønnerne Gustav og Johan.

Fritiden bruges på vores lille landbrug, som både har grise, katte, ænder, høns samt jagthunden Tesla

PERNILLE VESENBERG RANSBORG

Dyrlæge

Hej, jeg hedder Louise og er uddannet dyrlæge i 2009. Jeg har i alt min tid som dyrlæge arbejdet med smådyr, med særlig stor interesse og efteruddannelse indenfor tandbehandlinger hos hund og kat. Jeg har også interesse indenfor almen medicin

Privat bor jeg sammen med mine to børn Viktor og Oline, samt kattene Emil og Pippi, og frikaninerne Pjuske og Stampe.

Fritiden bliver brugt sammen med kæresten Brian, samt hygge med familie og veninder.

Louise Jandorf

Dyrlæge

Hej, jeg hedder Malene og blev uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske i januar 2019.

Jeg har stor interesse for tandpleje, ernæring og laboratorie.

Privat bor jeg sammen med min mand Mikkel, mine to børn, Noah og Malia, schæferhunden Alba og huskatten Lucky.

I min fritid nyder jeg at bruge tid sammen med familie og venner.

MALENE BECHMANN-WEYHE

Veterinærsygeplejerske

Hej jeg hedder Tanja og er uddannet veterinærsygeplejerske og hundemassør med speciale indenfor fysioterapi. Jeg har også en stor interesse i alt indenfor anæstesi og smertestillende behandlinger. Her på klinikken er det derfor primært mig der står for anæstesien. For mig er det utrolig vigtigt, at vores patienter får den bedste narkose,  bedøvelse samt smertestillende behandling.

Jeg elsker at være aktiv, i min fritid bruger jeg meget tid på bla. Mountainbike, SUP, fitnesscenter og gåture med hundene.  Ellers hygger jeg med venner, familien, min kæreste og hans to børn.

Tanja Strandbygaard

Veterinærsygeplejerske/hundemassør

Lisbeth er uddannet autoriseret veterinærsygeplejerske 2012.

Lisbeth blev efterfølgende ansat ved Dyrlægegruppen Vestjylland i Lemvig frem til juni 2019 hvorefter hun er startet hos Dyrlæge Mikkelsen.

Lisbeth har stor interesse i massage, fysioterapi og rehabilitering, fodring samt laboratorie.

I fritiden er hun hunde instruktør ved DcH Holstebro, løber agility med sine hunde, to border collier Cody og Batman, og nyder naturen.

Lisbeth

Veterinærsygeplejerske/hundemassør

Hej, min navn er Simone! Jeg er veterinærsygeplejerskeelev her hos Dyrlæge Mikkelsen. Jeg har lige siden børnehaven interesseret mig for dyr, så jeg nyder at udleve min drøm hver eneste dag.

I min fritid bor jeg sammen med min kæreste Andreas og vi kan godt lide at træne sammen og spise god mad. Derudover har jeg min søde hund Oscar

SIMONE HEDEBO SØRENSEN

Veterinærsygeplejerskeelev

Hej, mit navn er Chris. Jeg er veterinærsygeplejerskeelev her hos Dyrlæge Mikkelsen. Min store interesse ligger inde for forebyggelse af sygdomme, kattesygdomme, katteadfærd og foder generelt.

Jeg bor til dagligt med min kæreste og hund i Silkeborg, hvor jeg tilbringer meget af min tid ude i naturen. Jeg har førhen arbejdet på et internat for Dyrenes Beskyttelse, fordi jeg har en stor passion for at skabe de allerbedste rammer for vores firbenede venner.

Chris

Veterinærsygeplejerskeelev