Viborgvej 86, 7400 Herning

Lukket - Se åbningstider her

Dyrlægevagtens døgntelefon

53 56 80 58

Forsikring og rabatter

Når du køber en sundhedspakke til dit kæledyr hos Dyrlæge Mikkelsen, får du samtidig adgang til rabatter på forskellige ydelser, som kan komme dig og dit kæledyr til gode, fx forsikring og udvalgte varer i vores klinik. Kontakt os i dag for at høre mere om vores sundhedspakker og de fordele, der følger med købet af dem.

Forsikring af dit kæledyr

Ved køb af en sundhedspakke får du 10% rabat på en dyreforsikring hos Dyreforsikring Danmark. En forsikring af dit kæledyr kan være med til at give dig ro i sindet, idet den både sikrer din hund eller kat sundhedsmæssigt, men også sikrer dig mod uforudsete, høje dyrlægeregninger.

Der findes flere forskellige former for kæledyrsforsikringer, og du er som hundeejer i princippet kun forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring, idet dette er fastsat ved lov. Vi anbefaler dog kraftigt, at du tilvælger en ordentlig forsikring til dit dyr, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde en rabatordning i samarbejde med Dyreforsikring Danmark.

DYREFORSIKRING DANMARK

Dyreforsikring Danmark tilbyder attraktive forsikringer til både hunde og katte, der dækker ordentligt på alle væsentlige områder – uden at koste det hvide ud af øjnene. Forsikringerne, både til hund og kat, giver livsvarig dækning og en max sum pr. år på 35.000 kr. Med en ordentlig forsikring behøver du ikke bekymre dig om de mere praktiske ting i forhold til din hund eller kat, men kan i stedet bare nyde at være kæledyrsejer.