Viborgvej 86, 7400 Herning

Vi har åbent til 17:00 i dag

Dyrlægevagtens døgntelefon

53 56 80 58

1. INDHOLD

Helsepakken er en abonnementsordning med månedlig betaling. Helsepakken indeholder en række ydelser, som gerne skulle være med til at forebygge samt diagnosticere lidelser tidligst muligt.

På denne måde kan man hurtigt sætte ind med den rigtige behandling. Du kan finde en oversigt over ydelserne på www.dyrlaegemikkelsen.dk

For at kunne oprette helsepakken skal du være fyldt 18 år. Hunden skal være ID-mærket enten ved tydelig øretatovering eller ved chipmærkning. Ved manglende mærkning skal dette ske indenfor 1 måned efter indgåelse af aftalen og helsepakken.

Helsepakken gælder udelukkende for det kæledyr, som er registreret i ordningen.

Helsepakken skal have været tilmeldt og betalt i minimum 3 måneder for at kunne udløse det første sundhedseftersyn. Hvis sundhedseftersynet skal laves indenfor de 3 første måneder betales halv pris.

2. FORTRYDELSESRET

Der er altid mulighed for at fortryde helsepakken uden begrundelse i 14 dage efter aftalens indgåelse. Kontakt os enten pr mail på kontakt@dyrlaegemikkelsen.dk eller ring på 70 30 34 51

3. OPSIGELSE AF HELSEPAKKEN

Da helsepakken fungerer som et abonnement skal du selv opsige helsepakken, hvis du ikke længere ønsker at være medlem. Abonnementsordningen kan opsiges med en måneds varsel senest den sidste dag i måneden.

Der er dog den betingelse at ordningen skal have været aktiv i mindst 6 måneder efter aftalen er indgået med Dyrlæge Mikkelsen

Hvis du dog skulle sælge din hund eller mister du din hund af anden årsag kan du naturligvis opsige ordningen med det samme, gældende fra udløbet af din betalingsperiode.

Ønsker du at opsige helsepakken, så send os venligst en mail på kontakt@dyrlaegemikkelsen.dk eller ring til os på 53268058

Hvis du har betalt forud anses din opsigelse som gældende fra udløbet af din betalingsperiode.

Du vil modtage en bekræftelse pr mail på din opsigelse og ordningen vil være opsagt fra den dato der står i mailen.

Dyrlæge Mikkelsen kan endvidere også opsige en aftale med dig – dette kan gøres med tre måneders varsel ved udløbet af en måned.

 

4. ÆNDRINGER AF PRISER OG VILKÅR

De gældende vilkår for abonnementsordningen kan altid ses på www.dyrlaegemikkelsen.dk

vi forbeholder os retten til, at der kan ske ændringer af både priser, vilkår og indhold. Vi vil dog altid give dig besked hvis/når sådanne ændringer sker. Enten pr mail, brev, sms eller via betalingsoversigten fra BS (betalingsservice).

Prisen er pr ¼-2019 på 139,- for en hund og 99,- for en kat pr. måned.

Har du flere dyr vil du få rabat på abonnementsprisen for de efterfølgende hunde eller katte ejet af dig. Her vil prisen være 119,- for den efterfølgende hund og 89,- for den efterfølgende kat. Har du tegnet abonnement på både hund og kat vil hundens abonnement til en hver tid være den dyreste. Hvis du opsiger det ene abonnement betyder det at du kun har et abonnement og prisen vil derfor stige til fuld pris.

5. EJERSKIFTE, DØD ELLER ADRESSEÆNDRING

Hvis du ændrer adresse, email, der kommer ejerskifte af din hund eller hvis du på anden måde mister din hund er du forpligtet til at meddele dette til os. Dette gøres nemmest på kontakt@dyrlaegemikkelsen.dk eller via tlf. på 70 30 34 51

6. BETALING

I forbindelse med aftalens indgåelse kan der vælges betalingsperiode. Betaling for helsepakken vil så finde sted med den periode du har valgt. Der kan vælges at betaling sker månedligt eller det kan også betales årligt.

Det er en betingelse for abonnementsordningen at betalingen er tilmeldt BS (betalingsservice). Ved manglende betaling vil der blive pålagt rykkergebyr (49,-) ved flere manglende betalinger anses aftalen for misligeholdt og ophæves med det samme.

7. PERSONOPLUSNINGER

Dyrlæge Mikkelsen, Viborgvej 86, 7400 Herning er ansvarlig for korrekt behandling af dine personlige oplysninger.

Dine oplysninger vil alene blive brugt i overensstemmelse med de godkendelser du har givet os i forhold til enhver gældende lovgivning på området.