Viborgvej 86, 7400 Herning

Lukket - Se åbningstider her

Dyrlægevagtens døgntelefon

53 56 80 58

Tilbud

STERILISATION OG KASTRATION AF KAT


Hos Dyrlæge Mikkelsen har vi altid en fast lav pris på sterilisation og kastration af kat, da det er vigtig for os at begrænse antallet af herreløse katte i Danmark.

Det er også vigtig, at alle katte bliver øremærket, så man som ejer har en større chance for at få katten tilbage, hvis den skulle løbe væk.

HJÆLP VED TILSKADEKOMMEN KAT

Det samme er tilfældet ved tilskadekomst (eksempelvis påkørsel) af katten. Her er det vigtigt, at den undersøgende dyrlæge via øremærket kan identificere katten som en privatejet kat og ikke en herreløs kat. Dyrlægen kan da sætte sig i forbindelse med ejeren og aftale det videre forløb for undersøgelse og behandling – herunder også eventuel operation af katten.

Er katten tilskadekommen i voldsom grad, og kan dyrlægen ikke identificere den, bliver dyrlægen som regel nødt til at aflive katten.

Hvis katten er bortløben, og i værste fald død, er det naturligvis vigtigt, at ejeren kan underrettes. Alt dette er meget lettere, hvis katten er øremærket. Kom ind og hør mere, eller bestil en tid til øremærkning hos Dyrlæge Mikkelsen i dag.

STERILISATION KAT

incl. Øremærkning, indberetning katteregister, krave, smertestillende

1199 KR

SENIOR TJEK TIL DIN ÆLDRE HUND/KAT SOM ER SUNDHEDSTJEK, BLODPROFIL

snak om den ældre hund/kat vel befinde samt gigt, tænder, foder

1999 KR.

KASTRATION KAT

incl. Øremærkning, indberetning katteregister, smertestillende

699 KR.