Viborgvej 86, 7400 Herning |

Helsepakke til hunde

Indhold af helsepakken

Helsepakken omfatter generelle dyrlægeydelser/behandlinger samt de årlige sundhedsundersøgelser din hund bør have.

Helsepakkens ydelser skal foregå hos Dyrlæge Mikkelsen og indenfor normal åbningstid. Udenfor normal åbningstid kan abonnementet i helsepakken ikke anvendes.

Ydelser der indbefatter negleklip, tandtjek, konsultationer mm kræver tidsbestilling.

Når det er tid til ydelserne som er i din abonnementsordning vil du typisk blive indkaldt via mail/sms, med mindre andet er aftalt.

Helsepakken HUND omfatter:

 • Årligt sundhedstjek og vaccination ved en dyrlæge
 • En ekstra gratis årlig konsultation
 • Gratis negleklip – uden bedøvelse
 • Gratis receptudskrivning
 • Gratis tandtjek ved vores veterinærsygeplejersker
 • Gratis tømning af hundens analkirtler
 • 10% rabat på honoraret af yderligere undersøgelser, fx blod/urinprøver
 • 10% rabat på honoraret ved tandrens
 • 10% rabat på neutraliseringer
 • 10% rabat på butiksvarer – gælder ikke i forvejen nedsatte produkter eller receptpligtige varer
 • 10% rabat på forsikring ved Dyreforsikring Danmark

Alt dette får du for kun kr. 129,- pr. måned

Årligt sundhedstjek og vaccination ved en dyrlæge

Det årlige sundhedstjek ved en af vores dyrlæger omfatter en grundig sundhedsundersøgelse med fokus på tænder, tandkød, øjne, ører, hud, pels, poter, hjerte og lunger. Der kigges også på generel trivsel og om hun er i korrekt foderstand. Hvis neglene er for lange vil de også blive klippet.

Det årlige sundhedstjek vil give os gode chancer for at tage mange lidelser i opløbet.

Der vil i forbindelse med undersøgelse blive vurderet om der er behov for vaccination. Der findes mange forskellige muligheder i forbindelse med vaccination og vi vil i fællesskab finde frem til den korrekte løsning for lige netop din hund.

Regelmæssig vaccination vil beskytte hunden mod en lang række alvorlige sygdomme som f.eks. parvovirus, smitsom leverbetændelse, kennelhoste, hundesyge og leptospirose. Nogle gange kan det også være nødvendigt at beskytte mod rabies, borrelia, nasal kennelhoste (disse er dog ikke inkluderet i abonnementsordningen).

Én årlig gratis konsultation

Der er mulighed for at få din hund eller kat undersøgt gratis af en dyrlæge én gang årligt ud over den årlige sundhedsundersøgelse.

Denne konsultation består af en klinisk undersøgelse af hunden eller katten. Såfremt der skal laves yderligere undersøgelser såsom bl.a. blodprøver, røntgen, urinprøver mm vil der blive opkrævet betaling for disse. Dog vil der være 10% rabat på honoraret ved disse ydelser som medlem af helsepakken. Du vil til enhver tid blive oplyst om priserne på disse ydelser. Hvis der derudover også anvendes materialer samt udlæg til evt kremering vil der også ved disse blive opkrævet betaling.

Den årlige konsultation kan anvendes ved et sygdomstilfælde, tilskadekomst, sygdomskontrol eller hvis du ønsker en halvårlig evaluering af dit kæledyrs sundhedstilstand. Konsultationen kan også anvendes til det sidste farvel (aflivning), hvis det foregår på klinikken og ikke i hjemmet. Her afregnes blot kremeringsprisen.

Når du har anvendt den gratis konsultation går der derefter ét år før du kan benytte dig af den gratis konsultation igen, hvis du fortsat er medlem af helsepakken.

Såfremt du ikke får brugt din årlige gratis konsultation kan den/de ikke opspares til senere brug i kæledyrets liv.

Gratis negleklip

Vi tilbyder gratis negleklip når man er medlem af helsepakken. Negleklippet foretages af en veterinærsygeplejerske. Dette forudsætter at du selv kan holde dit kæledyr på rolig vis. Skal kæledyret holdes af personalet hos Dyrlæge Mikkelsen eller skal kæledyret bedøves opkræves der almindelig betaling.

Neglene klippes så korte som det er muligt på det vågne dyr.

Er der en mistanke og at hunden er syg vil det blive anbefalet at lave yderligere undersøgelser, hvor der er en dyrlæge indover. Dette er dog ikke inkluderet i helsepakken.

Gratis tandtjek

Vi tilbyder gratis tandtjek når man er medlem af helsepakken.

Vi oplever ofte at mange hunde og katte har problemer med mundhygiejnen, herunder tandsten, parodentose, fejlstillede tænder, tilbageholdte mælketænder, resorptionslidelser og andre tandrelaterede sygdomme. Derfor er tandtjek af dit kæledyr vigtigt.

Tandtjekket foretages af en veterinærsygeplejerske. Dette forudsætter at du selv kan holde dit kæledyr på rolig vis. Skal kæledyret holdes af personalet hos Dyrlæge Mikkelsen eller skal kæledyret bedøves opkræves der almindelig betaling.

Gratis tømning af hundens analkirtler:

Som medlem af helsepakken kan du komme og få tømt din hunds analkirtler gratis. Du vil i forbindelse med dette også få vejledning i hvad du kan gøre såfremt din hund har problemer med analkirtlerne.

Recept og medicinudlevering

Ifølge loven kræves der kendskab til det dyr der skal have udleveret medicin. I forbindelse med abonnementsordningen udleveres recepten gratis (der skal blot betales for medicinen). Dette betyder at du får gratis recepter til bl.a. ormekur, hjertemedicin, gigtmedicin og lignende.

Yderligere rabatter ved medlemskab af helsepakken

Som udgangspunkt gives der 10% på alt i butikken samt 10% på neutralisation (kastration og sterilisation) samt tandrens. Rabatten gives på honorardelen af ydelsen. Det vil sige der ydes ikke rabat på forbrug af materialer, forbrug af medicin, laboratorieudlæg, udlæg til kremering og lignende.

Du får 10% på alt foder og petshop artikler til det kæledyr der er registreret i helsepakken. Det betyder, at der gives rabat på foder der passer til det pågældende dyrs behov og årlige normale forbrug. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

På udvalgte produkter har du derudover mulighed for at få et loyalitetskort, hvor du vil få den 6 pose foder gratis (HPM foder)

Der gives ikke 10% på receptpligtige lægemidler – herunder loppe flåt midler.

Der ydes 10% rabat på honoraret ved blodprøver/urinprøver/røntgen når disse laves i forbindelse med en konsultation.

Vi anbefaler som udgangspunkt at man får taget en blod og urinprøve af dyret i imellem 2-4 års alderen. Her finder vi sjældent afvigelser, men resten af kæledyrets liv har vi så normalværdier at sammenligne med hvis dit kæledyr en dag skulle blive syg.

Disse anbefaler vi at gentage hvert andet år.

Undersøgelserne bruges især til at afsløre hormonforstyrrelser og organlidelser, som kan afhjælpes eller lindres ved hjælpe af korrekt fodring eller medicinering.

Såfremt de yderligere undersøgelser skal sendes til et eksternt laboratorium afregnes der til normal takst.

Se betingelser for helse-pakken

Har spørgsmål eller brug for akut hjælp?

Hvis du har spørgsmål angående dit kæledyrs helbred eller har du brug for akut hjælp kan du kontakte Dyrlæge Mikkelsen telefonisk eller via vores kontaktformular.

Kontakt dyrlægevagten på 53 56 80 58

Som dyrlæge har vi vagtordning i Herning og omegn, så du altid kan få hjælp til dit kæledyrs helbred af en dyrlægevagt

Information


Adresse

Dyrlæge Mikkelsen
Viborgvej 86
7400 Herning

Find vej

 • Gratis parkering foran klinik
 • Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)
 • Find vej med Rejseplanen

Åbningstider

Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag + Søndag Lukket
×

Menu

Ring til os

Book tid

Skriv til os

Skriv til os


Find os