Viborgvej 86, 7400 Herning

Lukket - Se åbningstider her

Dyrlægevagtens døgntelefon

53 56 80 58

Sundhedstjek og vaccinationer af kæledyr

Ligesom med mennesker gælder det hos dyr også om at gribe ind så hurtigt som muligt, hvis man oplever ændringer i dyrets adfærd eller helbred. Jo hurtigere indgriben, jo større chance er der for at komme eventuelle sygdomstilstande til livs. Flere sygdomme er dog så godt som symptomfri, og det kan derfor være svært at registrere ændret adfærd i en travl hverdag. Hos Dyrlæge Mikkelsen anbefaler vi af den grund, at dit kæledyr modtager regelmæssige sundhedstjek i vores klinik, så vi kan tage problemerne i opløbet. Kontakt os i dag for at bestille tid til et tjek eller en vaccination af dit dyr.

Hvad undersøger vi under et sundhedstjek?

Ved et sundhedstjek hos Dyrlæge Mikkelsen undersøger vi dit dyr fra hale til snude for at sikre os, at der ikke er uopdagede sygdomme. Vi tjekker bl.a. tænder, tandkød, ører, øjne, lunger, hjerte, hud, pels, vægt og endelig tjekker vi selvfølgelig også for uregelmæssige knuder hos dyret. Opdager du akutte tegn på sygdom hos dit kæledyr, skal du selvfølgelig kontakte os med det samme, men udviser dit dyr ingen synlige tegn på sygdom anbefaler vi, at du kigger ind til et almindeligt sundhedstjek én gang om året.

Gode faciliteter til diagnosticering og undersøgelse af dit kæledyr

Hos Dyrlæge Mikkelsen råder vi over både røntgen og blodanalyse apparater i klinikken. Det giver os mulighed for at stille en diagnose under et sundhedstjek, og dermed sikre dit kæledyr den rette behandling.

Vil du høre høre mere om muligheden for at få vaccineret dit dyr, eller ønsker du at bestille tid til dit kæledyrs årlige sundhedstjek, er du velkommen til at kontakte os hos Dyrlæge Mikkelsen, så vi kan finde en dato der passer dig.

VIL DU VIDE MERE? kontakt os