Viborgvej 86, 7400 Herning |

Tandbehandlinger

Dyr der bor i naturen får på mekanisk vis renset deres tænder af det de spiser. Fx hjælper knogler, hår, brusk og hud til at fjerne bakterier og plak, men da kæledyr lever under andre forhold, er det nødvendigt at udvælge det rette foder, samt supplere med tyggeben og regelmæssige tandtjek hos dyrlægen for at opnå den samme effekt. Vi tilbyder altid faste lave priser på tandtjek, så kontakt os i dag for at bestille tid til dit dyr.

Vigtigheden af sunde tænder

Tænderne er desværre et overset område hos de fleste dyr, men hvad mange ejere glemmer at tænke på er, at tændernes sundhed har stor betydning for dyrets generelle helbredstilstand. Ligesom hos mennesker indeholder dyrenes mundhule mange bakterier, der hurtigt formerer sig og spreder sig til resten af kroppen samt de indre organer, hvis de ikke fjernes. Manglende mund- og tandhygiejne kan fx være skyld i tandkødsbetændelse og paradentose, men kan også sprede sig og medføre livstruende sygdomme som fx nyresvigt, bronchitis og dårlig hjertefunktion.

Tandbehandling hos Dyrlæge Mikkelsen

Hos Dyrlæge Mikkelsen er vi udmærket klar over vigtigheden af sunde tænder, og vi har derfor fokus på behandling af mundhule og tænder hos alle dyr. I forbindelse med vores unghundetjek leverer vi fx et gratis tandtjek, men ellers tilbyder vi også altid tandtjek til faste lave priser, så dit kæledyr ikke skal lide under tandpine og de deraf følgende sygdomme.

Ved et tandtjek hos os gennemgår vi dit dyrs mundhule og tænder grundigt for at tjekke for eventuelle tegn på sygdom. Vi foretager tandrensning, tandslibning, måling af tandkødslommer samt fjernelse af tænder og diverse tandoperationer.

Det skal du være opmærksom på

Vores dyr kan af gode grunde ikke fortælle os, hvornår de har behov for at komme til dyrlægen til et tandtjek, men der er dog nogle tydelige tegn, der indikerer, at der er et behov. Hvis dit kæledyr har dårlig ånde, ikke spiser sin mad, har løse tænder, tydeligt irriteret tandkød eller generelt virker nedtrykt og i smerte, bør du straks søge professionel hjælp.

God mund- og tandhygiejne er vejen til et godt helbred, så har du mistanke om at dit kæledyr lider af milde tandsmerter eller udpræget tandsygdom, står vi klar til at hjælpe.

Har spørgsmål eller brug for akut hjælp?

Hvis du har spørgsmål angående dit kæledyrs helbred eller har du brug for akut hjælp kan du kontakte Dyrlæge Mikkelsen telefonisk eller via vores kontaktformular.

Kontakt dyrlægevagten på 53 56 80 58

Som dyrlæge har vi vagtordning i Herning og omegn, så du altid kan få hjælp til dit kæledyrs helbred af en dyrlægevagt

Information


Adresse

Dyrlæge Mikkelsen
Viborgvej 86
7400 Herning

Find vej

  • Gratis parkering foran klinik
  • Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)
  • Find vej med Rejseplanen

Åbningstider

Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag + Søndag Lukket
×

Menu

Ring til os

Book tid

Skriv til os

Skriv til os


Find os