Viborgvej 86, 7400 Herning

Vi har åbent til 17:00 i dag

Dyrlægevagtens døgntelefon

53 56 80 58

Vagtdyrlæge

Vagt hos Dyrlæge Mikkelsen

Hos Dyrlæge Mikkelsen har vi en vagtdyrlæge, der kan hjælpe ved akutopstået dyrlægebehov. Vores vagtdyrlæge besvarer opkald – også uden for vores åbningstid – på tlf. 53 56 80 58. Her kan du få hjælp på hverdagsaftener og -nætter såvel som på helligdage og i weekender. Akutopståede sygdomme kan være mange forskellige ting som f.eks. tilskadekomst, bidesår, påkørsel, høj feber eller problemer med fødsel. Når du ringer på telefonen, stilles du igennem til den dyrlæge, der har vagt. Det er enten Dyrlæge Mikkelsen eller Dyrlægehuset Aulum, hvilket gør, at vi også dækker de omkringliggende byer som Ikast og Vildbjerg. Vi har vagtsamarbejde med Dyrlægehuset Aulum.

VAGTDYRLÆGEN HAR FOKUS PÅ TRYGHED OG NÆRVÆR

Selvom sygdommen er opstået akut, kan du forvente en nærværende dyrlæge og tryg behandling, når du kommer på besøg hos vores vagtdyrlæge. Ved akutbehandling udfører vi behandlingen på vores klinik, hvor vi naturligvis søger at afhjælpe problemet hurtigst – og bedst – muligt. Vi lægger stor vægt på, at dit kæledyr skal have en god oplevelse hos dyrlægen, selvom det er akut. Det hjælper næppe med stress eller utryghed, når dit kæledyr akut har brug for dyrlægens hjælp. Derfor sørger vi altid for trygge rammer hos Dyrlæge Mikkelsen, så vi kan give dig og kæledyret den bedste mulige oplevelse.

VI KAN UDFØRE EN TRYG AFLIVNING I HJEMMET

Til trods for at alle behandlinger foregår på vores klinik i Herning, tilbyder vi at køre ud til dyret i forbindelse med aflivning. På den måde slipper dit kæledyr for unødig stress i forbindelse med fragt til vores klinik. I trygge omgivelser giver vi dit kæledyr en fredfyldt og rolig afslutning på livet.

Har du spørgsmål af enhver art, er du velkommen til at kontakte os enten på tlf. 53 56 80 58 eller pr. mail til kontakt@dyrlaegemikkelsen.dk. Kontakt vagtdyrlægen på tlf. 53 56 80 58.